2009/02/28

Billig Hotell overnatting bestilling

Billig hotell

Toploader utgivelser
Toploader er bandet som ga oss Dancing In The Moonlight i fjor sommer. Det var en låt som ble mottatt med blandede kritikker. Noen likte den, andre kunne ikke fordra den. En sommerslager ble det uansett, og noen direkte dårlig sang var det jo ikke. Nå er bandet tilbake igjen med oppfølgeren til debutplata. Magic Hotel er navnet på babyen.

Bestill billige hotell her

Toploader har allerede fått mye kjeft for denne plata. De har blitt beskyldt for å "forplatte" indiebegrepet, og for å tilføre noe unødvendig og kjedelig i engelsk musikk. For det første: Indiebegrepet er allerede så utvannet at sportsdrikke ville smakt som konsentrert bærsaft i forhold. At noe er "indie" betyr i praksis egentlig bare at det er engelsk musikk, og at det finnes store mengder kjedelig engelsk musikk er det neppe noen tvil om. Så om Toploader fortjener det dårlige ryktet kan man saktens diskutere. Men spørsmålet henger i luften: Er Magic Hotel et godt album?
Spahotell. i hotell sverige.

En ting skal sies, dette er ingen høstplate. Her er sanger som er laget for sol og sommer, og ikke norske vinterdager med rimfrost om morgenen. Men så er det vel heller ikke så mye snø i England om dagen. En annen ting er at Toploader har fryktelig lyst til å være neo-hippier, det er blomster og trær på coveret, en gammel forlatt buss som bandet tilsynelatende har tatt tilhold i og det er håret til vokalist Joseph Washbourn. Det er et dårlig og usaklig poeng, men det er noe med den svære krølltoppen som skurrer litt.